Wie zijn we?




Katrien Wybaillie

fez real estate

Ik woon sinds 2019 in Fez Medina. Momenteel leer ik het leven in de medina kennen. Een hele nieuwe wereld gaat open. Zelf heb ik ervaring met het aankopen van een vastgoed in de Medina. Toen werd ik geholpen door een Franse heer om alles in goede banen te leiden. Alleen is het bijna niet haalbaar, daar je echt kennis nodig hebt van de Marokkaanse tradities. Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen en jullie helpen om een typische woning te vinden die bij jullie wensen past. Ondertussen kon ik ook van dichtbij het renoveren bijwonen. Daar heb ik de heer Hafid leren kennen.

house in fez




Hafid Elrami

Hafid werd geboren op het platteland, ongeveer 1 uur rijden van Fès. Toen hij 13 jaar oud was, verhuisde hij naar Fès voor zijn studies aan de universiteit en werkte hij tijdens zijn zomervakanties samen met ambachtslieden. Daar deed hij ervaring op in een breed scala van renovaties van traditionele architectuur. Uiteindelijk richtte hij zijn bedrijf op dat zich toelegde op het restaureren van gebouwen. Hafid neemt zowel overheids- als particuliere projecten op zich in Fès en Meknès. Hij heeft 3 jongens en een meisje.




Mohammed Chihoub

Mohammed is geboren in de Medina van Fes. Mohammed komt uit een groot gezin met veel kinderen. Hij is gelukkig getrouwd en fiere vader van een zoontje, Mouad. Mohammed hield ervan om in zijn jeugd te kick-boxen en trainde op latere leeftijd vele jongeren. Momenteel spits hij zich vooral toe het beroep van Samsaar in de Medina. Hij heeft een aangenaam contact met eigenaars van Dars en Riads die hun huis wensen te verkopen. Daarnaast kent hij de Medina in al zijn straatjes. Mohammed spreekt 4 talen, Darijja, Arabisch, Frans en Engels. Hij is leergierig en wenst zich steeds te vervolmaken in talen!